Rólam

Miháczi Attila vagyok, a coachod!

Azért dolgozom nap, mint nap, hogy képes legyél meghaladni önmagad és ezáltal elérni a vágyott céljaidat, megvalósítani álmaidat.

Gondolhatod, hogy persze, persze, na de miért is engem válassz, hisz annyi coach van már az országban. Kicsit mesélek magamról, hogy lásd, miért is én leszek számodra a megfelelő.

Széleskörű ismeretek, gyakorlat

Munkatapasztalataimat tekintve legfőképpen Hr szolgáltatóknál dolgoztam fejvadász, Hr Generalista munkakörben, voltam Magyarország piacvezető kék galléros munkaerő közvetítőjénél a piacvezető fejvadász cégénél is, valamint kisebb fejvadász iroda alkalmazásában.

Ismerem a multis és a magyar kkv-k területén zajló folyamatokat, csoportdinamikákat, amivel szemben találod magad munkavállalói életciklusod során. Mivel belülről láttam, méginkább tudok segíteni Neked a karrier területén is.

Valós igények, vágyak feltérképezése, hogy a legjobb helyen legyél és ne fuss felesleges köröket!

Az interjúk tartása során az évek folyamán arra jöttem rá, ha valóban feltérképezem a jelöltek preferenciáit/vágyait, sokkal hatékonyabbá válik a kiválasztási folyamat.

Elkerülhetővé válik, hogy olyan munkakörbe/céghez helyezzem el, amire valójában nem vágyik és ennek következtében otthagyja a céget és mindenkinek problémája lesz csak belőle.

Az interjúkat minden esetben egy olyan szakasszal zártam, ahol hagytam időt a jelöltet nem csak szakmai szempontból megismerni.

A coaching talált meg engem- ez lett a hivatásom

A coaching akkor jött az életembe, amikor Ausztriából hazaköltöztem és egyik ismerősöm megkeresett, hogy tudnék-e neki segíteni abban, hogy újra meg kell pályáznia a saját pozícióját vezetőként. Segítségemet kérte egy megfelelő Önéletrajz/szakmai pályázat összeállításában és a pályázatra való felkészülésben is. A folyamat során próbainterjúztunk, végig vettük a felkészülés lépéseit.

Minden lehetséges végkifejletre felkészültünk, még arra is sikerült megnyugtató megoldást találnunk, ha esetleg nem őt választják ki a régi-új pozíciójára. 

Szerencsére úgy végződött a folyamat, hogy kiválasztották, megerősítették pozíciójában és sikerült az eddigi hiányosságát kezelni, ami miatt időről időre ebbe a helyzetbe került, hogy veszélybe került a pozíciója.

Az itt összeszedett sikerélménynek köszönhetően jelentkeztem a BGE zalaeerszegi karának posztgraduális Business Coach képzésére, és végeztem sikeresen 2020-ban, mint okleveles Business coach.

A képzés során az első félévben nagy hangsúlyt kapott, hogy hogyan értsünk meg nagyobb üzleti vállalkozások működését, vezető számvitel tárgy keretében.

Tranzakcióanalízis, ami a hatékony kommunikációt segítette. A második félév már a gyakorlatorientált működést célozta a FLOW csoport segítségével, a coaching gyakorlati módszereit vettük sorra, és barátkoztunk a számunkra legmegfelelőbb módszerekkel.

A korábbi tapasztalataimnak és tanulmányaimnak köszönhetően magabiztosan tudlak eligazítani az élet sokszor kusza, nem mindig egyértelmű folyásában. Mindezt úgy, hogy magadtól jössz rá a vezetésemmel, hogy mi a legjobb számodra.